Mια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την τέχνη του καφέ αδιάκοπα από το 1979, με μεράκι και αφοσίωση.
Συλλέγουμε την πρώτη ύλη του μοναδικού καφέ μας από τις καλύτερες παραγωγούς χώρες του κόσμου. Στην ιδιόκτητη υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας που διαθέτουμε, επεξεργαζόμαστε τον καφέ δημιουργώντας ξεχωριστά χαρμάνια ελληνικού, espresso, φίλτρου, βιολογικού καφέ, αλλά και ροφήματα.
Αγαπάμε τον καφέ και αφοσιωνόμαστε πλήρως στην ανάδειξη των καλύτερων χαρακτηριστικών κάθε ποικιλίας. Μοιραζόμαστε τη γνώση που έχουμε αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από σεμινάρια γευσιγνωσίας, καβουρντίσματος κ.ά. Πάνω από όλα όμως, φιλοδοξούμε να φτιάχνουμε καφέδες που προκαλούν έντονα συναισθήματα. Γιατί πάνω απ’ όλα…
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας είναι ειδικά σχεδιασμένες με έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας (βιοκλιματικός σχεδιασμός) αλλά και στην άριστη διαχείριση της πρώτης ύλης. Στις εγκαταστάσεις μας έχουν προβλεφθεί ειδικοί χώροι αποθήκευσης καφέ, χώροι καβουρντίσματος και συσκευασίας, εργαστήρια ελέγχου ποιότητας και χώροι εκπαίδευσης και σεμιναρίων (Samba Café Sensory Lab).
Ο Κώστας Καλαφατάς είναι ο δημιουργικός συνεχιστής της Samba Coffee Roasters, επιχείρησης επεξεργασίας καφέ η οποία ιδρύθηκε από τον πατέρα του, Στέφανο, στην Αθήνα το 1979. Πιστοποιημένος AST Trainer και κάτοχος των Q Processing Level 1 και Coffee Diploma, διαθέτει πλούσια εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο του καφέ.
Είναι ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα που άνοιξαν το δρόμο για τον specialty καφέ και έχει διατελέσει μέλος του board του SCA Greek Chapter από το 2011 μέχρι το 2024 σε διάφορες θέσεις (national coordinator, education coordinator, membership coordinator). Συνεχίζει με το ίδιο πάθος την εξάπλωση των αξιών του speciality coffee μέσα από την οργάνωση γευσιγνωστικών εκδηλώσεων εκπαιδευτικών σεμιναρίων και διαγωνισμών καφέ τόσο ως υποστηρικτής της SCA- Specialty Coffee Association όσο και υπό το brand της Samba Coffee Roasters (Barista Blast Alternative Coffee Competition).
Με ένα δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα η εταιρεία της Samba Coffee Roasters με προσήλωση στην λεπτομέρεια και την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία συνεχίζει να κάνει προσιτούς στο ευρύ κοινό καφέδες εξαιρετικής ποιότητας.
Ίδρυση της εταιρείας Samba
Ξεκινάμε τη δική μας παραγωγή καφέδων φίλτρου & espresso
Αγορά εξοπλισμού καβουρδίσματος καφέ
Διοργανώνουμε το 1ο Σεμινάριο Γευσιγνωσίας καφέ στην Ελλάδα
1st coffee in good spirits / Ελλάδα
Ολοκληρώνονται οι εργασίες του νέου μας εργοστασίου
Διοργανώνουμε το 1ο Meeting The Farmer Event
Διοργανώνουμε τον κύκλο σεμιναρίων Farmer's Camp στην Κολομβία
Εταιρικό rebranding και άνοιγμα flagship καταστήματος
Άνοιγμα καταστήματος Samba Coffee Roasters Crossroads
1η θέση στο Hellenic Barista Championship
You are currently viewing a placeholder content from Google Maps. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.
More InformationΔευτέρα, 8ΠΜ–7ΜΜ
Τρίτη, 8ΠΜ–7ΜΜ
Τετάρτη, 8ΠΜ–7ΜΜ
Πέμπτη, 8ΠΜ–7ΜΜ
Παρασκευή, 8ΠΜ–7ΜΜ
Σάββατο, 8ΠΜ–7ΜΜ
Κυριακή, 9ΠΜ–5ΜΜ
You are currently viewing a placeholder content from Google Maps. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.
More InformationΔευτέρα, 8ΠΜ–8ΜΜ
Τρίτη, 8ΠΜ–8ΜΜ
Τετάρτη, 8ΠΜ–8ΜΜ
Πέμπτη, 8ΠΜ–8ΜΜ
Παρασκευή, 8ΠΜ–8ΜΜ
Σάββατο, 8ΠΜ–8ΜΜ
Κυριακή, 8ΠΜ–8ΜΜ
You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.
More InformationYou are currently viewing a placeholder content from Facebook. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.
More InformationYou need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.
More InformationYou are currently viewing a placeholder content from Google Maps. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.
More Information