ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
samba coffee roasters aremde espresso

Samba X Aremde

samba coffee roasters aremde espresso

Samba X Aremde

H Samba Coffee Roasters και η AREMDE, μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο, το πάθος τους για τον καλό καφέ. Η AREMDE, είναι η εταιρία πίσω από τη NEXUS ONE, μίας από της πιο φημισμένες μηχανές παρασκευής espresso. Η φιλοσοφία της NEXUS ONE επικεντρώνεται γύρω από την επικοινωνία του Barista με τον πελάτη του, αφήνοντας ένα ‘ανοιχτό παράθυρο’ ανάμεσά τους.

samba coffee roasters aremde espresso

Tο σημείο συνάντησης της AREMDE με τη Samba Coffee Roasters, είναι η γωνία Σόλωνος και Λυκαβηττού, στο flagship κατάστημα της Samba Coffee Roasters The Shop, όπου η NEXUS ONE καθημερινά αναδεικνύει την ποιότητα και τα μοναδικά αρώματα των Specialty Grade Coffees της Samba Coffee Roasters, δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό γεύσης και απόλαυσης.

Στο πλαίσιο της μοναδικής αυτής συνεργασίας, η ομάδα Samba, με μεγάλη χαρά και δημιουργικότητα, ανέλαβε για 4 ολόκληρες ημέρες τον λογαριασμό της AREMDE στο Instagram. To Instagram take over SambaxAREMDE ήταν μία ανεπανάληπτη ευκαιρία για ομαδική δουλειά, τόσο ανάμεσα στα μέλη της ομάδας Samba, όσο και με την ομάδα AREMDE.

Μέσα σε 4 ημέρες δημιουργίας, παρουσιάστηκε μέσα από τον λογαριασμό Instagram AREMDE το κατάστημα Samba Coffee Roasters The Shop, με στιγμιότυπα από την καθημερινή επαφή με τους πελάτες – coffee lovers, καθώς και μικρά βίντεο tutorial που περιγράφουν tips για την παρασκευή του καφέ χρησιμοποιώντας πάντα τη NEXUS ONE.

Τέσσερις ημέρες γεμάτες συμβουλές, συνεντεύξεις, tutorials και μοναδικά πλάνα από την καθημερινότητα του μαγαζιού, της ομάδας και των πελατών μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας.

Σχετικά άρθρα

Ο Νίκος Αντζάρας στην 1η θέση του Hellenic Barista Championship για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Την πρώτη θέση ανάμεσα στους καλύτερους barista της Ελλάδας κατέκτησε ο Νίκος Αντζάρας – Head Roaster και AST Trainer της εταιρίας Samba Coffee Roasters –  στο Hellenic Barista Championship, που φιλοξενήθηκε στην έκθεση HO.RE.CA. 2023, υπό την αιγίδα του διεθνούς φήμης οργανισμού SCA Hellas (Specialty Coffee Association).

samba coffee roasters event kolonaki 2022 c

THE SHOP – 2 YEAR ANNIVERSARY

To flagship κατάστημα της Samba Coffee Roasters στο Κολωνάκι έκλεισε δύο χρόνια παρουσίας στην πιο κοσμοπολίτικη γειτονιά της Αθήνας,

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account

Would you like
cookies with your
coffee?

We use cookies to provide the best experience for your browsing.