ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

SAMBA X HOST MILANO

Samba-Coffee-Roasters-Host-C

H Samba Coffee Roasters στη Διεθνή Έκθεση Host στο Μιλάνο

Η Samba έδωσε το παρόν με μεγάλη επιτυχία στην 42η Διεθνή Έκθεση Host στο Μιλάνο της Ιταλίας. Η διεθνής έκθεση εξοπλισμού, καφέ & τροφίμων πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 22, έως και τη Τρίτη 26 Οκτωβρίου με περισσότερες από 1.200 συμμετοχές εταιρειών από 43 χώρες!Οι εκπρόσωποι της εταιρείας μας βρέθηκαν στο Μιλάνο έχοντας διαφορετικούς ρόλους και δραστηριότητες ο καθένας.Ο Δημήτρης Παντελής – barista trainer, βρέθηκε στο πλάι της εταιρείας παραγωγής μηχανών espresso, Ascaso. Ο Δημήτρης επιλέχθηκε από την εταιρεία Ascaso για να παρουσιάσει αφενός τις λειτουργίες των μηχανών της και αφετέρου, τον τρόπο με τον οποίο αυτές αναδεικνύουν τα πολύπλοκα γευστικά χαρακτηριστικά των Specialty καφέδων. Στο bar χρησιμοποιήθηκαν οι καφέδες της Samba Coffee Roasters, Uganda Bariguna, Ethiopia Aricha, Colombia La Leona, Brazil Carmo και Exclusive Blend.
Σε ένα άλλο σημείο της έκθεσης, ο Νίκος Αντζάρας -Head Roaster, ήταν καλεσμένος στο περίπτερο της Dalla Corte, στο οποίο παρουσίασε τις δυνατότητες της νέας μηχανής για espresso, Ζero. O Νίκος χρησιμοποίησε τον Uganda Bariguna της Samba Coffee Roasters και είμαστε πλέον σε θέση να δηλώσουμε ότι ο συγκεκριμένος καφές δεν αποτελεί μόνο για την Ελλάδα μία από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες της Samba Coffee Roasters, αλλά ελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών σε διεθνές επίπεδο!
Θα κλείσουμε την αναφορά μας στη φετινή Host με τη διοργάνωση του World Barista Championship. Μετά από δυο χρόνια απουσίας -λόγω πανδημίας- το πιο σημαντικό event για επαγγελματίες στο χώρο του καφέ επέστρεψε δυναμικά! Ο Μιχάλης Κατσιαβός -Head of RnD της Samba Coffee Roasters, βρέθηκε στο πλάι της Michaela Ruazol Recera από το Ντουμπάι ως coach. Η Michaela -η οποία εκπροσωπούσε την εταιρεία Typica UAE- χρησιμοποίησε καφέ από την Café Granja La Esperanza, ποικιλίας Mandela και επεξεργασίας Natural Anaerobic. Κατόρθωσε δε, με την καθοδήγηση του Μιχάλη και για πρώτη φορά στα χρονικά του διαγωνισμού να είναι η πρώτη διαγωνιζόμενη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η οποία προκρίνεται στα ημιτελικά!
Κάπως έτσι έφτασε στο τέλος του αυτό το ταξίδι και γεμάτοι νέες εμπειρίες, εικόνες και γνωριμίες, τα μέλη της ομάδας μας επέστρεψαν στην Αθήνα. 
Έχουμε πολλές ιδέες κι ετοιμάζουμε πολλά δημιουργικά και γευστικά projects οπότε… stay tuned for more!
Samba-Coffee-Roasters-Host-E

Σχετικά άρθρα

Samba Coffee Roasters Χ World of Coffee

Αυτόν τον Ιούνιο, η Samba Coffee Roasters συμμετείχε στο World of Coffee, τη μεγαλύτερη έκθεση καφέ στον κόσμο, που φέτος πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου στο Metropolitan Expo. Στο περίπτερο της Samba είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε καφέ υψηλής ποιότητας και να ανακαλύψουμε μοναδικά αρώματα και γεύσεις με τη βοήθεια εξειδικευμένων barista.

samba coffee roasters event kolonaki 2022 c

THE SHOP – 2 YEAR ANNIVERSARY

To flagship κατάστημα της Samba Coffee Roasters στο Κολωνάκι έκλεισε δύο χρόνια παρουσίας στην πιο κοσμοπολίτικη γειτονιά της Αθήνας,

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account

Would you like
cookies with your
coffee?

We use cookies to provide the best experience for your browsing.