Το όνομα Samba μετράει περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, έχοντας πετύχει να συνδέεται με την ιστορία της ανάπτυξης του καφέ στη χώρα μας. Μπαίνοντας στην πέμπτη δεκαετία δημιουργίας, η Samba εγκαινίασε το πρώτο coffee shop της ελληνικής εταιρίας roasting καφέ, στη γωνία της οδού Σόλωνος και Λυκαβηττού. Στο Samba Coffee Roasters The Shop, η τάση του specialty coffee, των διαφορετικών γεύσεων και ποικιλιών από όλα τα μέρη του κόσμου, έχουν βρει την πλήρη έκφρασή τους.

 

Οι λάτρεις του ποιοτικού καφέ, καθημερινά από τις 9 το πρωί θα βρεθούν στην γωνία μας, για να απολαύσουν την μοναδική εμπειρία καφέ, που κλείνοντας τα μάτια, θα τους προσφέρει ένα ταξίδι έως την άλλη άκρη της γης, αλλά και σε χιλιάδες συνδυασμούς γεύσεων που θα τους καταπλήξουν, μέσα από μια κούπα καφέ, μια κούπα καφέ Samba.

 

Το σύνολο της εμπειρίας έχει πλέον μεταφερθεί και στη συσκευασία καφέ Samba Coffee Roasters, για εκείνους, που δεν χορταίνουν την απόλαυση και θέλουν να πάρουν μερική και για το σπίτι. Με τους βραβευμένους Barista του The Shop, πάντα σε ετοιμότητα να εξηγήσουν, να εκπαιδεύσουν τους coffee lovers με πληροφορίες για την επιλογή της ιδανικής για εκείνους πρώτης ύλης και τη διαδικασία της παρασκευής, αλλά με  τα καλύτερα gadget καφέ, επιλεγμένα από την ομάδα Samba.