ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
samba coffee roasters aremde espresso

Samba X Aremde

samba coffee roasters aremde espresso

Samba X Aremde

H Samba Coffee Roasters και η AREMDE, μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο, το πάθος τους για τον καλό καφέ. Η AREMDE, είναι η εταιρία πίσω από τη NEXUS ONE, μίας από της πιο φημισμένες μηχανές παρασκευής espresso. Η φιλοσοφία της NEXUS ONE επικεντρώνεται γύρω από την επικοινωνία του Barista με τον πελάτη του, αφήνοντας ένα ‘ανοιχτό παράθυρο’ ανάμεσά τους.

samba coffee roasters aremde espresso

Tο σημείο συνάντησης της AREMDE με τη Samba Coffee Roasters, είναι η γωνία Σόλωνος και Λυκαβηττού, στο flagship κατάστημα της Samba Coffee Roasters The Shop, όπου η NEXUS ONE καθημερινά αναδεικνύει την ποιότητα και τα μοναδικά αρώματα των Specialty Grade Coffees της Samba Coffee Roasters, δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό γεύσης και απόλαυσης.

Στο πλαίσιο της μοναδικής αυτής συνεργασίας, η ομάδα Samba, με μεγάλη χαρά και δημιουργικότητα, ανέλαβε για 4 ολόκληρες ημέρες τον λογαριασμό της AREMDE στο Instagram. To Instagram take over SambaxAREMDE ήταν μία ανεπανάληπτη ευκαιρία για ομαδική δουλειά, τόσο ανάμεσα στα μέλη της ομάδας Samba, όσο και με την ομάδα AREMDE.

Μέσα σε 4 ημέρες δημιουργίας, παρουσιάστηκε μέσα από τον λογαριασμό Instagram AREMDE το κατάστημα Samba Coffee Roasters The Shop, με στιγμιότυπα από την καθημερινή επαφή με τους πελάτες – coffee lovers, καθώς και μικρά βίντεο tutorial που περιγράφουν tips για την παρασκευή του καφέ χρησιμοποιώντας πάντα τη NEXUS ONE.

Τέσσερις ημέρες γεμάτες συμβουλές, συνεντεύξεις, tutorials και μοναδικά πλάνα από την καθημερινότητα του μαγαζιού, της ομάδας και των πελατών μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας.

Σχετικά άρθρα

samba coffee roasters event kolonaki 2022 c

THE SHOP – 2 YEAR ANNIVERSARY

To flagship κατάστημα της Samba Coffee Roasters στο Κολωνάκι έκλεισε δύο χρόνια παρουσίας στην πιο κοσμοπολίτικη γειτονιά της Αθήνας,

Samba Coffee Roasters wins the Hellenic Barista Championship

H ομάδα της Samba Coffee Roasters προσθέτει άλλα δυο σημαντικά βραβεία στη συλλογή της! Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα του Hellenic Barista Championship από τον Νίκο Αντζάρα και της τρίτης θέσης στο Hellenic Brewers Cup του Σεραφείμ Ζούκα, η Samba κατάφερε μετά από εντατική ομαδική δουλειά να βρεθεί στην κορυφή.

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account

Would you like
cookies with your
coffee?

We use cookies to provide the best experience for your browsing.