ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Μπορείτε να αλλάξετε τα είδη που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση τους.

Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής προϊόντων που θα βρείτε στη συσκευασία. Η φόρμα, συμπληρωμένη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και η απόδειξη αγοράς πρέπει να συνοδεύουν το είδος που επιστρέφετε. Παρακαλείσθε , όπως επικοινωνήσετε με την Samba Coffee Roasters τηλεφωνικώς στο  2105745786 ή μέσω e-mail: info@sambacafe.gr προκειμένου να σας δοθούν αναλυτικές οδηγίες για την ορθή διαδικασία επιστροφής και για τον καθορισμό ημερομηνίας και ώρας παραλαβής του προϊόντος, χωρίς δική σας επιβάρυνση, μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών «Γενική Ταχυδρομική».

Εάν τυχόν θελήσετε να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε είδος για δεύτερη φορά, επιβαρύνεστε με 4€ για την επιστροφή και με επιπλέον 4€ για τη νέα αποστολή. Για την Κύπρο και τις χώρες της Ε.Ε. η χρέωση των εξόδων για κάθε αλλαγή είναι 30€.

Εάν το νέο είδος είναι μεγαλύτερης αξίας από την επιστροφή σας, εξοφλείτε τη διαφορά με αντικαταβολή (χρέωση 3€) ή με τραπεζική κατάθεση. Εάν το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας, η διαφορά μπορεί να μείνει στην καρτέλα σας και να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική αγορά.

Αλλαγές πραγματοποιούνται στα φυσικά καταστήματα της Samba Coffee Roasters (Κολωνακίου και Αμπελοκήπων) καθώς και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας στο ΒΙΟ.ΠΑ. Άνω Λιοσίων, με την προϋπόθεση οτι έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς και τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής. Στα φυσικά καταστήματα δε μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού για αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά. Μπορείτε να αναζητήσετε τις  διευθύνσεις των καταστημάτων μας και των κεντρικών γραφείων μας στην ιστοσελίδα μας, www.sambacafe.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα είδη που επιστρέφετε πρέπει να είναι με την αρχική τους συσκευασία άθικτη. Αν τα είδη φέρουν εσωτερικό τύπωμα δεν πρέπει να είναι φθαρμένο ή αλλοιωμένο. Επιστροφές στις οποίες έχει φθαρεί η συσκευασία ή/και το προϊόν δε θα γίνονται δεκτές.

Τυχόν επιστροφές χρήματων γίνονται σύμφωνα με τον τρόπο που έχετε πληρώσει την παραγγελία σας. Εάν έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε λογαριασμό, συμπληρώνετε το IBAN του λογαριασμού σας και το όνομα δικαιούχου στη φόρμα επιστροφής προϊόντων. Η επιστροφή χρήματων χρεώνεται με έξοδα 3€ για την Ελλάδα. Η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θαπαραλάβουμε το προϊόν.

Εναλλακτικά, το ποσό μπορεί να παραμείνει στην καρτέλα σας και να το συμψηφίσετε σε επόμενη αγορά σας. Για κάθε διευκρίνιση και υποστήριξη καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών : 2105745786 ή επικοινωνήστε με e-mail: info@sambacafe.gr

We deliver abroad to the following countries: Austria, Belgium, Bulgaria, France, Germany, Denmark, Estonia, Ireland, Spain, Italy, Croatia, Cyprus, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Hungary, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Sweden, Czech Republic, Finland.

H διαδικασία αποστολής των ειδών γίνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό GDPR και με βάση την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ της εταιρείας μας, την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.sambacafe.gr